中国在职研究生网 >> >> 正文

在职研究生历年真题:同等学力词汇训练题1

2013-12-26 11:25       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

复习指导:同等学力词汇训练题1

1. He felt _______ of what he had done in school.

A.shy

B.ash

C.advisable

D.ashamed

2. Milk,butter,and cheese are _______ here from the farms.

A.imported

B.transferred

C.transformed

D.transported

3.I never realized that someday I would be married to a _______.

A.molecule

B.oxygen

C.genius

D.rug

4.We all _______ your coming to help us.

A.appropriate

B.appreciate

C.admit

D.affect

5.What they are _______ about is which comes first: the chicken or the egg?

A.summing

B.striking

C.stirring

D.arguing

6.I certainly didn´t intend to _______ your plans.

A.upset

B.shake

C.shave

D.drag

7.If you want a pen, look inside the _______ of the desk.

A.box

B.drawer

C.major

D.melt

8.Under no _______ will I go there again.

A.circumstances

B.situation

C.giant

D.happen

9.This supermarket developed rapidly under his _______.

A.administration

B.suggestion

C.approach

D.appearance

10.That is a _______ point of view. I don´t agree with you.

A.crystal

B.protein

C.union

D.conservative

答案:1.D 2.D  3.C  4.B  5.D  6.A  7.B  8.A  9.A  10.D

推荐阅读:

在职研究生历年真题超高频英语词汇1

在职研究生英语考试历年真题1

在职研究生历年真题使用方法


在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
相关简章推荐 更多简章
推荐阅读
网友阅读
在职研究生热门专业
  • 专业名称详情
京ICP备14061897号-15号 京公海网安备11010802016821号 北京市海淀区启文培训学校
常年法律顾问 华泰律师事务所 毛亚斌律师