中国在职研究生网 >> >> 正文

在职研究生历年真题:同等学力词汇训练题2

2013-12-26 11:31       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

复习指导:同等学力词汇训练题2

1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.

A.apparent

B.appearing

C.approaching

D.apart

2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.

A.peaks

B.hills

C.phases

D.pink

3.He gave us a good _______ of his experience.

A.demonstration

B.frequency

C.descripton

D.instruction

4.You have your choice of three _______ of ice cream.

A.varieties

B.tops

C.respects

D.decks

5.This sick man was _______ in a blanket.

A.input

B.issued

C.ensured

D.wrapped

6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.

A.bond

B.zone

C.butter

D.zoo

7.Rock music usually _______ the young people in most countries.

A.applies to

B.appeals to

C.amazes

D.actress

8.Would he have seen you if you hadn´t _______ to him?

A.intended

B.waved

C.expressed

D.debt

9.Everyone _______ the right to his own opinion.

A.imitates

B.requests

C.deserves

D.outlines

10. I´m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.

A.clean

B.fix

C.wax

D.oven

答案:1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C

推荐阅读:

在职研究生历年真题使用方法

在职研究生历年真题超高频英语词汇1

在职研究生英语考试历年真题1


在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
相关简章推荐 更多简章
推荐阅读
网友阅读
在职研究生热门专业
  • 专业名称详情
京ICP备14061897号-15号 京公海网安备11010802016821号 北京市海淀区启文培训学校
常年法律顾问 华泰律师事务所 毛亚斌律师