中国在职研究生网 >> >> 正文

在职研究生历年真题:同等学力词汇训练题3

2014-01-02 16:59       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

复习指导:同等学力词汇训练题3

1.Food _______ is a big industry in this area.

A.projecting

B.promising

C.processing

D.president

2.We never _______ that John would become a doctor.

A.respected

B.wondered

C.suspected

D.estimated

3.Don´t be too _______ on your children. They are still too young.

A.shine

B.internal

C.copper

D.severe

4.Greater efforts are needed before we can _______ our goal.

A.dozen

B.attain

C.avenue

D.reward

5.Eggs are _______ according to size.

A.passed

B.judged

C.graded

D.chained

6.He worked in our university as a football _______ for nearly five years.

A.clerk

B.grain

C.coach

D.couch

7.The _______ in the river has to be rebuilt.

A.court

B.cousin

C.dam

D.damp

8.He designed an experiment in order to _______ his theory.

A.demonstrate

B.proof

C.defense

D.grasp

9.Heavy taxed are _______ on wines imported from the other countries.

A. imposed

B.trgistered

C.splashed

D.thundered

10.I would like to visit you and _______ our friendship but in fact I can not come.

A.rent

B.renew

C.mouse

D.spot

答案:1.C 2.C 3.D 4.B 5.C 6.C 7.C 8.A 9.A 10.B

推荐阅读:

在职研究生历年真题:同等学力词汇训练题1

在职研究生历年真题使用方法

在职研究生历年真题超高频英语词汇1


在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
相关简章推荐 更多简章
推荐阅读
网友阅读
在职研究生热门专业
  • 专业名称详情
京ICP备14061897号-15号 京公海网安备11010802016821号 北京市海淀区启文培训学校
常年法律顾问 华泰律师事务所 毛亚斌律师