中国在职研究生网 >> >> 正文

在职研究生历年真题:同等学力词汇训练题4

2014-01-03 16:47       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

复习指导:同等学力词汇训练题4

1.This factory is planning to build a new _______ line this year.

A.resemble

B.assembly

C.productive

D.assess

2.Meat _______ much more easily than vegetables.

A. loses

B.numerous

C.weaves

D.decays

3.Dr. Smith is _______ in his research and does not know anything about politics.

A.shut

B.typed

C.defeated

D.absorbed

4.He said he would _______ me to Mr. Li but he didn´t .

A.comment

B.suggest

C.command

D.recommend

5.A magnificent monument has been _______ in Tian An Men Square in honor of the people´s heroes.

A.envied

B.erected

C.created

D.curved

6.In this kind of hotel, there are no _______ rooms.

A. luxury

B.marvelous

C.occasional

D.sulphur

7.Nothing can _______ me to leave my own country.

A.verse

B.hay

C.tempt

D.attempt

8.Nobody in the class can _______ him of his mistake.

A.believe

B.admit

C.thirst

D.convince

9.This tree is _______ for its beautiful flowers.

A.hooked

B.stemmed

C.cultivated

D.parceled

10.He _______ his success to the good education he has received.

A.distributes

B.contributes

C.attributes

D.owns

答案:1.B 2.D 3.D 4.D 5.B 6.A 7.C 8.D 9.C 10.C

推荐阅读:

在职研究生历年真题:同等学力词汇训练题1

在职研究生历年真题使用方法

在职研究生英语考试历年真题1


在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
相关简章推荐 更多简章
推荐阅读
网友阅读
在职研究生热门专业
  • 专业名称详情
京ICP备14061897号-15号 京公海网安备11010802016821号 北京市海淀区启文培训学校
常年法律顾问 华泰律师事务所 毛亚斌律师